beste kjøpe falske Oakleys online

Kjøpe beste falske Oakleys solbriller på nett, god kundeservice, sparer minst 60% .fake oakleys for salg!

Oakley er kult ikke fordi Rory McIlroy og Tom Cruise er iført det, men at det satt solbriller til en svært teknisk innholdet i falske Oakleys til salgs produktene.

Oakley grunnlegger Jim Jannard fullt arvet galskap.

De bygget bygge mekaniske stil tykt jern-grå, som satte tanks utenfor også sette en. falske oakley solbriller Office har minst 80 utstøting sete fra et B-52 fly med fjernet til et komplett sett av fem seter. I tillegg til disse fire samlet inn fra militære våpen, er det bygget en høy kuppel, dekorert med store metall tannhjul og skruer.

Hver fredag ​​ettermiddag, bygningen der det vil være om lag 20 personer stoppet arbeidet, å ri en 10-15 kilometer med terrengsykling. 100 meter utenfor bygningen er det 1.700 dekar av terrengsykling og fotturer i naturen miljø og design, nesten 3 kilometer med terrengsykkel og fotturer lengden på skinnesystem er under bygging.

Denne sci-fi film studioer som selskapet beste falske Oakleys gjør er i Los Angeles, men det er produksjon av solbriller.

Jim Jannard mot brillene hadde blitt en "Forbes global rike" i en av hans ansatte kaller ham "gal vitenskapsmann." Før 1975, grunnla han Oakley, hans off-road sykkel salg av motorsykkel og gummi brukes (14995,15.00,0.10%) håndtere med bilen sin bagasjerommet. Ingen vet ham før Jannard tale idrettsstjerner til å bære sine høyteknologiske produksjons linser, Oakley plutselig i sykling, kjøpe falske Oakleys skateboard og off-road sport berømmelse.

Nå er det den viktigste brukernavn inkludert verdens snowboard mester Shaun White, verdens topprangerte menns golf Rory McIlroy, Tour de France 2011 gule trøya vinner Cadel Evans og grønne trøya vinner Mark Cavendish og lignende. De lar delta i 2012 London Olympic Games 700 idrettsutøvere å bære hans briller, dukket han i alle mulige steder. kjøpe falske Oakleys online Samtidig er det den eneste produsere militære varer, sports eyewear merkevare i mange land i tropper og spesielle politiet i bruk av sine briller.