oakley golf solbriller menn

Vi er en profesjonell oakley solbriller fabrikkutsalg wholesaler.In vår nettbutikk alle elementene er på kampanje med gratis frakt.

Derfor må vi først velge linsene har UV-beskyttelse, som for linse farge, Oakley solbriller må du velge etter lysintensitet. I tillegg har mange funksjoner og polaroid solbriller er polarisert lysmikroskopi kjøring, fiske og andre aktiviteter essensielle elementer, jeg eier et par solbriller er polarisert, overflate karbid lag, mer generelle PC-objektiver mer motstandsdyktig og vanskelig å klø.

Ramme: dårlige solbriller rammer er generelt valg av billig plast eller vanlig metall som materiale, solbriller oakley disse rammene er generelt forholdsvis stiv, seighet, termisk stabilitet, etc. er langt mindre TR90, Ni-Al-legering brukes i høy kvalitet solbriller, nikkel sølv legering og andre materialer.

Neseputer og templer: høy kvalitet solbriller har en oakley solbriller herre tendens til å designe ulike neseputer og templer i henhold til ulike stiler og ulike behov hos brukeren, neseputer og templer på stedet sportsbriller øke skli myk, for å tilpasse forskjellige nesen utforming justerbar nese pads justeringsmuligheter, mens de fattige ofte ikke har disse solbrillene human design.

Detaljer: Jeg vet ikke du ikke har vært forsiktig med å sammenligne prisforskjellen på de to parene med solbriller relativt store oakley golf solbriller forskjeller i detaljene, disse detaljene for meg at det er grunnlag for vesentlige briller i tillegg til utenfor fokus for studien. På kanten av linsen sliping prosessen, linser og rammer av konvergens, selv fin glans maling å sprøyte integriteten hengslene, er disse detaljene avgjort om kvaliteten på fokus for et par solbriller.

Samlet sett må et par gode solbriller oppfylle følgende grunnleggende krav: PC-objektiver bruker objektivet, UV-beskyttelse, anti-sjokk, selv krumning av linsen; ramme laget av materialer av høy kvalitet (TR90, etc.); finer komfortabel design, fine håndverk kan god deal detaljer. På disse basene, kan du velge de riktige oakley solbriller århus solbriller i henhold til dine behov.